Kad labākais sastop labāko rodas tas ko mēs saucam par Ledus ķirsi.
Sākotnēji tie bija neatkārtojami savā garšā un smaržā, taču apvienojot tos vienā melodijā, mēs ieguvām tādu vīna garšu un smaržu, kā vēl nekad. Ābolu ledus vīna kraukšķīgā garša, savvaļas ķirša nepieradinātā saldā smarža un skābā ķirša klasiskā vienkāršība - šis viss un vēl daudz kas vairāk, apslēpts šajā vīna pudelē. Vīns darināts pēc labakajām deserta vīna pagatavošanas tradīcijām, tam ir spēcīgs ķiršu un ābolu aromāts un atmiņā paliekoša garša. |
Pirms Jāņiem novākti rabarberi, kas īpašā veidā apstrādāti, iegūstot sulu,kas vēsumā un tumsā raudzēta vairāk kā 8 mēnešus ilgajā gatavināšanas procesā iegūstot visaugstāko kvalitāti.
Vīnam piemīt rabarberiem raksturīgais kraukšķīgais skābenums ar izcilu saldenās garšas balansu. Īpaši dzidrs vīns, ar svaigu rabarberu aromātu un ilgu pēcgaršu. Ieteicams baudīt kopā ar augļu un siera ēdieniem. Uzglabāt vēsumā. |
No pašu audzētām cidonijām darināts izteikti aromātisks vīns.
Dabīgi kļūstot dzirdram, sasniedzot pilnīgas garšas un smaržas īpašības, tas tiek pildīts pudelēs un glabāts vēsā un tumšā pagrabā. Neatkārtojams vīns,kas izceļas ar zeltainu krāsu, augļu aromātu un īpaši piesātinātu garšu. Ieteicams pasniegt ar nogatavinātiem sieriem un viegli saldām uzkodām. Uzglabāt vēsumā. |